Modularni namještaj

“Učestvujte sami u kreiranju svog namještaja“

Nova kolekcija namještaja donosi mnoštvo noviteta za moderno uređenje doma. Uz funkcionalan i privlačan dizajn, posebna pažnja se posvećuje odabiru najkvalitetnijih materijala i završnoj obradi proizvoda. Vještim kombiniranjem visokokvalitetnog aluminija, tehno rattana i umjetnih vlakana kreirali smo ekskluzivne kolekcije koje unose posebnost u svaki ambijent

Kolekcija Madisson

Kolekcija Madisson pripada tipu modularnog namještaja, a dizajnirana je u elegantnim oblim linijama. Odlikuje je visok kvalitet, bezvremenski izgled i vrhunska udobnost. Mogućnost uklapanja, ali i slaganja segmenata prema preferenciji kupca čine je praktičnom linijom za svaki dom.

Garnitura Dakota

Kolekcija Dakota također pripada tipu modularnog namještaja. Za razliku od kolekcije Madisson, Dakota je usmjerena ka prirodnim bojama, čime stvara efektan kontrast u odnosu na svoju konstrukciju.

Segmente je moguće složiti uklapanjem jedan u drugi, tako da zauzimaju što manje prostora prilikom transporta ili odlaganja. I ovaj, kao i svi dosadašnji Rattan Sedia proizvodi ne zahtijevaju smještaj u uglove ili uz zidove kako bi prekrili nereprezentativni spoljašnji dio. Naprotiv, svaki detalj i spoj je izveden besprijekorno, tako da ćete poželjeti da u prostoru sami eksperimentišete sa njima i ponosno ih pokazujete.

Asortiman modularne garniture sastoji se od ugaonog segmenta, segmenta sa naslonom i segmenta bez naslona. Odlikuje ga visoki kvalitet, bezvremenski izgled i vrhunska udobnost. Mogućnost uklapanja, ali i slaganja segmenata prema preferenciji kupca čine je praktičnom linijom za svaki dom. Segmenti dolaze u praktičnim dimenzijama 70×70 i 85×85.

Close

Opletti Kolekcija

Rattan Sedia

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency
Language